Van ieder feest & kadootje maken wij iets bijzonders!

- Sinds 1994 -

MANDJES

 

Big
Bazar

 

Ook uw feest op locatie of thuis kan volledig aangekleed worden door Big Bazar Mandjes. Wat toeven voor de deur of bij de ingang en verder hier en daar een detail in dezelfde kleuren, maakt het geheel af.

Decoraties in vele variaties en kleurcombinaties voor feesten, openingen en alle andere mogelijke evenementen. Van eenvoudige tafeldecoraties tot een compleet versierde feestlocatie met ballonpilaren en bogen.

 

Ook voor bedrijven en instanties kunnen wij zorgen voor een feestelijke sfeer. Dit kan in de bedrijfskleuren en in overleg om juist dat te bereiken wat de klant wil. Grote bedrijven en instanties zoals de “Gemeente Waalwijk”, “de Leest”, “RKC Waalwijk”, “Intertoys”, het “Willem van Oranje College” in Waalwijk, “Chalet Fontaine” in Kaatsheuvel, “Rabobank de Langstraat” en het “CWI” hebben wij mogen helpen met het decoreren van verschillende locaties. Net als talloze grote en kleine feestlocaties in geheel Brabant.

 

Maar ook een paar ballonnen gevuld met helium maken een kadootje af en geven een feestelijke aanblik. Een kadoballon is als binnenkomer bij een feest echt een eye-catcher. De leukste manier om een bv en kraam kadootje origineel te verpakken, of geld voor een bruiloft.

 

Wilt u uw feest door Big Bazar Mandjes laten decoreren neem dan contact met ons op.

Telefoon: 0416 560237

E-mail: info@bigbazar.nl

1994 - 2014 Big Bazar Mandjes

Voor al uw ballonnen, ballondecoraties en kadootjes

Grotestraat 174

5141 HD Waalwijk

T: 0416 560 237

E: info@bigbazar.nl

Neem contact met ons op