Van ieder feest & kadootje maken wij iets bijzonders!

- Sinds 1994 -

MANDJES

 

Big
Bazar

Een gezellige kado winkel waar u terecht kunt voor geschenken voor elke gelegenheid.  Als u op zoek bent naar iets leuks moet u zeker eens binnen lopen.

 

Het ruime assortiment maakt dat u hier zeker zult slagen. Kleine presentjes voor alle gelegenheden en allerlei andere zaken om van uw feest een geslaagde dag te maken. Kado’s voor alle leeftijden, ook de specifieke kroonjaren; 16, 18, 21, 30, 40, Sara en Abraham, tot aan 100.

 

Bekers, glazen, t-shirts, kaarten, souvenirs, kaarsen maar ook slingers, ballonnen en allerhande andere dingen om uw locatie feestelijk aan te kleden.

 

Bijzondere kadootjes voor geboorte en huwelijk. Als bedankje of als uitnodiging. Gimmicks om op iedere tijdstip iemand te laten lachen. Mensen te feliciteren met jubileum, diploma of gewoon om iemand in het zonnetje te zetten.

 

Tevens maken wij ook iets speciaals van de verpakking. Linten, folie, ballonnen; het geven van een mooi verpakt kado is op zich al een feest!

 

130 vierkante meter met leuke dingen om kado te geven en lekkere dingen om van te genieten, vindt u in het centrum van Waalwijk.

1994 - 2014 Big Bazar Mandjes

Voor al uw ballonnen, ballondecoraties en kadootjes

Grotestraat 174

5141 HD Waalwijk

T: 0416 560 237

E: info@bigbazar.nl

Neem contact met ons op