Van ieder feest & kadootje maken wij iets bijzonders!

- Sinds 1994 -

MANDJES

 

Big
Bazar

Laat u door ons verrassen!

 

Voor bruiloften, huwelijksfeesten en allerlei mogelijke andere evenementen maken wij decoraties in verschillende variaties en kleurencombinaties. In overleg met u kunnen wij ook zorg dragen voor een aan uw wens aangepast alternatief, variërend van een eenvoudige tafeldecoratie tot een compleet versierde feestlocatie.

 

De mooiste dag begint al als je de deur uit stapt; de ballonnen zorgen dat voordeur (en eventueel de oprit) er feestelijk uitzien. Het zijn vaak de kleine details die voor een schitterend beeld zorgen. Ballonnen zijn in deze een perfecte versiering die voor een speels effect kunnen zorgen.

 

Ballonnen bij gemeentehuis of kerk als versiering die na de voltrekking van de plechtigheid opgelaten kunnen worden (eventueel voorzien van een kaartje).

Ook kleinere aantallen heliumballonnen kunnen verzorgd worden; die u dan eventueel zelf kunt ophalen of op gewenste locatie en tijd laten bezorgen.

De prijs van een losse ballon gevuld met helium aan een lintje is vanaf € 1,75 (Staffelkorting vanaf 25 en 100 stuks).

 

Tafel- en vloerdecoraties zijn zeer geschikt om op een snelle wijze podia en locatie te decoreren. In combinatie met trossen en bogen of pilaren maakt u de decoratie van uw locatie helemaal compleet. Zalen, tenten, grote en kleine ruimten worden sfeervol ingericht en aangekleed.

De ballondecoraties zijn door de enorme mogelijkheden in kleuren, kleurvariaties en vormgeving altijd uniek.

 

Wij werken alleen met de beste kwaliteit ballonnen en materialen. De ervaring en aanwezige creativiteit staat garant voor een magnifiek eindresultaat. Alle ballonnen zijn biologisch afbreekbaar en geschikt voor heliumvulling. Helium is onbrandbaar en niet schadelijk.

1994 - 2014 Big Bazar Mandjes

Voor al uw ballonnen, ballondecoraties en kadootjes

Grotestraat 174

5141 HD Waalwijk

T: 0416 560 237

E: info@bigbazar.nl

Neem contact met ons op